• Radna vremena tokom praznika

  Za vreme državnih i verskih praznika JP“ Inđija put “ neće vršiti naplatu parkinga od danas do 5. maja I Big fashon Outlet u Inđiji je prilagodio radno vreme praznicima, petak 30. april radno vreme je do 18 časova, prvog maja do 21 čas, nedelja neradni dan dok u ponedeljak 3. maja autlet radi od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Za vreme državnih i verskih praznika JP“ Inđija put “ neće vršiti naplatu parkinga od danas do 5. maja

  I Big fashon Outlet u Inđiji je prilagodio radno vreme praznicima, petak 30. april radno vreme je do 18 časova, prvog maja do 21 čas, nedelja neradni dan dok u ponedeljak 3. maja autlet radi od 10 do 21 sat.

  Žuti marketi rade 1.maja od 6 do 18 časova dok je Uskrs neradni dan .

  Sve IDEA, Roda i Mercator prodavnice će 30. aprila, na Veliki petak, raditi u periodu od 7h do 18h.

  Sve IDEA, Roda i Mercator prodavnice će 1. maja raditi prema redovnom radnom vremenu, dok će 2. maj biti neradan za većinu njih, uključujući i IDEA online prodavnicu.

  SP Lasta će primenjivati nedeljni red vožnje tokom prvomajskih i Uskršnjih praznika na teritoriji opština: Stara Pazova, Inđija, Valjevo, Smederevo, Smederevska Palanka, Mladenovac, Aranđelovac i Obrenovac u kojima ima svoje poslovne organizacije i radne jedinice. U ovim opštinama, na linijama gradsko-prigradskog i lokalnog saobraćaja Lasta će obavljati prevoz po nedeljnom redu vožnje tokom prazničnih dana, osim ukoliko odlukom lokalne samouprave ne bude predviđen drugačiji režim odvijanja saobraćaja.

  AUTOR: inmedija.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]