• Radovan Grković izabran za predsednika OO Narodnog pokreta Srbije

  Članovi opštinskog odbora Narodnog pokreta Srbije su na jučerašnjoj osnivačkoj skupštini izabrali Radovana Grkovića za predsednika inđijskog odbora te stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovan Grković izabran za predsednika OO Narodnog pokreta Srbije
  Foto: IN Medija

  Grković za IN Medija kaže da Narodni pokret Srbije, pored Inđije, uskoro osniva i još četiri mesna odbora.

  Prioritetni cilj nam je osnivanje odbora u svim naseljenim mestima opštine Inđija– kaže Radovan Grković.

  Nakon toga, kaže on, uslediće razgovori sa ostalim strankama opozicije u Inđiji kako bi se dogovorili o eventualnoj saradnji ili koaliciji pred predstojeće lokalne izbore koji nas očekuju.

  Radovan Grković, foto: IN Medija

  I na osnivačkoj skupštini su nam bili prijatelji iz opštinskih odbora SSP-a, Srce, Demokratske stranke kao i Pokreta slobodnih  građana te očekujemo da ćemo i u narednom periodu imati korektnu saradnju kao i do sada. – rekao je Radovan Grković i ponovio da još nema dogovora oko zajedničkog izlaska na lokalne izbore u Inđiji ali da će svakako u narednom periodu i to biti tema razgovora predstavnika opozicije u opštini Inđija.

  Takođe, podržavamo odluku Strahinje Jovanovića iz pokreta Građanin da samostalno izađe na lokalne izbore. U nama neće imati političkog protivnika već nekog na koga će moći da računa i u budućnosti. – kazao je Grkovič.

  Podsetimo da je Grković bio predsednik OO Narodne stranke koji je u avgustu prošle godine podržao Miroslava Aleksića. Tada je ceo odbor prešao u Narkodni pokret Sbije, Radovan Grković je obavljao funkciju poverenika za opštinu Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]