• Radovi na deonici puta Maradik – Beška

  Putevi Srbije upozoravaju vozače da će se na putu Maradik-Beška u smeru ka Novom Sadu sutra obavljati radovi na obnavljanju horizontalne signalizacije i to u najpre u preticajnoj, a zatim u zaustavnoj traci. Kako je saopšteno, radovi će se obavljati u toku svetlog dela dana, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovi na deonici puta Maradik – Beška

  Putevi Srbije upozoravaju vozače da će se na putu Maradik-Beška u smeru ka Novom Sadu sutra obavljati radovi na obnavljanju horizontalne signalizacije i to u najpre u preticajnoj, a zatim u zaustavnoj traci.

  Kako je saopšteno, radovi će se obavljati u toku svetlog dela dana, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom u zavisnosti od dinamike radova.

  Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Počeo tretman suzbijanja larvi komaraca

  Društvo za dezinfekciju i deratizaciju „Ekosan“ iz Beograda danas obavlja tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji inđijske opštine. […]