• Radovi na izgradnji pomoćnih objekata Toyo Tires kreću 4. jula

  Nakon što je u Inđiji položen kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike guma Tojo tajers (Toyo tires), 15. decembra 2020. godine i najavljen početak proizvodnje za april 2022. rokovi su počeli da se pomeraju. Iako je u aprilu najavljeno da će proizvodnja krenuti prvog jula, umesto toga japanska kompanija kreće sa izgradnjom pomoćnih objekata. Pročitaj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovi na izgradnji pomoćnih objekata Toyo Tires kreću 4. jula

  Nakon što je u Inđiji položen kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike guma Tojo tajers (Toyo tires), 15. decembra 2020. godine i najavljen početak proizvodnje za april 2022. rokovi su počeli da se pomeraju. Iako je u aprilu najavljeno da će proizvodnja krenuti prvog jula, umesto toga japanska kompanija kreće sa izgradnjom pomoćnih objekata.

  Pročitaj još:

  Gak rekao početak proizvodnje 1. jul, japanci kažu – kraj godine

  Do početka proizvodnje u aprilu nije došlo ali se lokalnim medijima tada obratio predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak rekavši da je japanska fabrika Toyo Tires testirala svoje proizvode i kreće sa proizvodnjom 1. jula. Već polovinom juna, Gak se pojavio pred medijima sa novom informacijom rekavši da se početak proizvodnje planira za kraj ove godine. To je izjavio 13. juna 2022. godine nakon sastanka sa predstavnicima japanske kompanije.

  Potvrda radova

  Istog dana, saznaje IN Medija, japanska kompanija je prijavila radove na izgradnji pomoćnih objekata. Toyo Tires je dobio “zeleno svetlo” 27. juna a kako se navodi, početak izvođenja radova je predviđen za 4.jul .2022. godine, a završetak radova za 30.avgust .2022. godine.

  Radovi se odnose na  izgradnju pomoćnih objekata i to: nadstrešnica za pušače, kolska vaga, reklamni totemi, ograđeni plato za azotnu podstanicu, ograđeni plato za tehničke gasove i plato za dimnjake.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-ocekujem-veliku-ceremoniju-povodom-pocetka-rada-fabrike-guma-toyo-tires/

  M.B: (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija