Radovi na putevima

Categories Inđija, SERVISNE VESTIPosted on

U toku su radovi na rehabilitaciji državnog puta II B reda broj na deonici od Vrdnika do raskrsnice sa lokalnim putem za Rumu, završetak radova najavljen je za 30. oktobar. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem, koje je regulisano semaforom ili ručno u dužini do 500 metara. Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Produžavaju se radovi na popravci mosta „Patkine vode“, do 01.novembra, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici Beška – Maradik. U toku izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad – Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd – Novi Sad.

U toku su i radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica naplatna stanica Stara Pazova – Novi Banovci, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, u smeru Novi Sad – Beograd.

Od 29.jula obustavljen je saobraćaj na državnom putu II A reda , na deonici Sremska Mitrovica – Ruma, preko Vognja, zbog radova na pojačanom održavanju državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma , levi kolovoz, i petlja Ruma – petlja Pećinci, desni kolovoz.

Alternativni putni pravci za vreme obustave saobraćaja su: državni put I B reda broj 21, Ruma –Jarak, državni put II B reda broj, 316 Jarak – Sremska Mitrovica i lokalni put Voganj – Šašinci.Za teretna motorna vozila alternativni put za Sr.Mitrovicu je iz Rume preko auto-puta do petlje Sr.Mitrovica i tu se uključuju za Sr.Mitrovicu.Planirani rok završetka radova je 30. septembra godine.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *