• Raspisan konkurs za popisivače poljoprivrednih gazdinstava

  Republički zavod za statistiku upućuje javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao popisivača za potrebe sprovođenja Popisa poljoprivrede 2023., koji se sprovodi u periodu od 1. oktobra do 15. decembra 2023. godine. Građani koji su zaintresovani za rad u Popisu u svojstvu popisivača mogu da se prijave isključivo popunjavanjem elektronske prijave www.stat.gov.rs […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Raspisan konkurs za popisivače poljoprivrednih gazdinstava

  Republički zavod za statistiku upućuje javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao popisivača za potrebe sprovođenja Popisa poljoprivrede 2023., koji se sprovodi u periodu od 1. oktobra do 15. decembra 2023. godine.

  Građani koji su zaintresovani za rad u Popisu u svojstvu popisivača mogu da se prijave isključivo popunjavanjem elektronske prijave www.stat.gov.rs i www.popispoljoprivrede.stat.gov.rs.

  Blizu 3.000 popisivača potrebno je Republičkom zavodu za statistiku za sprovođenje Popisa poljoprivrede 2023, koji se sprovodi u periodu od 1. oktobra do 15. decembra ove godine.

  Popisivači imaju obavezu da pre početka popisivanja prisustvuju petodnevnoj obuci, savladaju metodologiju Popisa i rad u aplikaciji za prikupljanje podataka.

  Od 1. oktobra do 15. decembra dužni su da popišu sve jedinice popisa (poljoprivredna gazdinstva), prema dodeljenom Adresaru poljoprivrednih gazdinstava, koristeći laptop za unos podataka u elektronske upitnike, dodaju.

  Za potrebe sprovođenja Popisa biće u Srbiji če biti angažovano 2842 popisivača.

  Kada je reč o opštini Inđija, za potrebe sprovođenja Popisa je potrebno 15 popisivača.

  Broj prijava je ograničen, dodaju iz Zavoda, a period angažovanja biće od 1. oktobra do 22. decembra 2023. godine.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija