• Rasti sa IN Medijom

  Volontiranjem pomažeš sebi i društvu u sticanju novih saznanja, deljenju pravovremenih i istinitih informacija, ujedno činiš dobro za lokalnu zajednicu i svoju ličnu nadgradnju kroz zanimljiv i dinamičan posao. Pružamo ti priliku da volontiraš u IN Medija – Inđijski nezavisni medij uz organizovanu obuku i mogućnost učešća u budućim projektima. IN Medija poziva zainteresovane da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Volontiranjem pomažeš sebi i društvu u sticanju novih saznanja, deljenju pravovremenih i istinitih informacija, ujedno činiš dobro za lokalnu zajednicu i svoju ličnu nadgradnju kroz zanimljiv i dinamičan posao.

  Pružamo ti priliku da volontiraš u IN Medija – Inđijski nezavisni medij uz organizovanu obuku i mogućnost učešća u budućim projektima.

  IN Medija poziva zainteresovane da se prijave za volontiranje u lokalnom mediju. Zadatak volontera/ki je da nakon obuke pružaju tačne i proverene informacije od javnog značaja u pisanom obliku. Za volontiranje se mogu prijaviti osobe sa ili bez novinarskog iskustva.

  Osobine potencijalnih kandidata koje su potrebne za volontiranje u IN Medija: dobro vladanje maternjim jezikom i pravopisom, odlična sposobnost pismenog i usmenog izražavanja, otvorenost, znatiželjnost i spretnost pri traganju za informacijama, komunikativnost i upornost pri postavljanju pitanja, prilagodljivost, spremnost za kontinuiran rad na sebi i učenje.

  Jedan od primarnih kriterijuma za izbor su motivacija i spremnost za dugoročan, kontinuiran volonterski angažman. Nakon selekcije, volonteri/ke će prisustvovati obuci koja će ih konkretnije upoznati s njihovim zadacima i pripremiti za rad u redakciji.

  Poziv za prijavu za volontiranje je otvoren do 05. 04. 2021. godine, a potrebno je poslati CV i pismo motivacije na e-mail: redakcija@multisite.radio021.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI