• Rasveta stiže, za pumpe se još ne zna

  Kako su saopštili iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima i parkiralištima „Inđija put“večeras se očekuje puštanje javne rasvete  kod novog podvožnjaka uz stadion „FK Inđija“.  Problem sa odvodnjavanjem još uvek nije rešen već su nadležni potvrdili ranije pisanje IN Medija da će montaža pumpi za vodu biti u drugoj fazi radova. Vremenski okvir još uvek […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rasveta stiže, za pumpe se još ne zna

  Kako su saopštili iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima i parkiralištima „Inđija put“večeras se očekuje puštanje javne rasvete  kod novog podvožnjaka uz stadion „FK Inđija“.  Problem sa odvodnjavanjem još uvek nije rešen već su nadležni potvrdili ranije pisanje IN Medija da će montaža pumpi za vodu biti u drugoj fazi radova. Vremenski okvir još uvek niko ne pominje.

  Postavkom rasvete, kako navode,  ova deonica puta ali i deo trotoara uz podvožnjak biće daleko bezbedniji. Javna rasveta nije jedini problem oba podvožnjaka u Inđiji.  Kao što smo već pisali, u toku obilnih padavina koje su nedavno zahvatili Inđiju,  15 cisterni vode odvezli radnici javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“. Nakon toga, direktor JP “Inđija put” Marko Gašić je poslao urgentno pismo Infrastrukturi železnice Srbije a.d. u kom navodi da je upravo “Infrastrukture železnice” odgovorna za “paralizaciju saobraćaja” u Inđiji.

  U odgovoru koji je poslat direktoru JP „Inđija put“ Marku Gašiću stoji izvinjenje RŽD Internacional zbog problema sa odvodnjavanjem i uveravanja da je obezbeđen dopunski broj pumpi za ispumpavanje vode i preporuka da se saobraćaj pusti ispod podvožnjaka.

   IN Medija je kontaktirala Ruske državne železnice, koji su izvođači radova na samoj pruzi, gde je potvrđeno da se u drugoj fazi radova prema projektu planira postavka rasvete u podvožnjaku kao i montaža pumpi za vodu, međutim da detaljnih datuma oko završetka tih radova za sada nema.

  Gašić je nedavno gostovao na Sremskoj televiziji gde se osvrnuo na taj problem i potvrdio pisanje IN Medija ali, nije ni on precizirao kada će i taj problem biti konačno rešen.

   – Vidi se da te pumpe koje su postavljene nisu adekvatne, da su to neke probne pumpe i da se one neće zameniti dok se podvožnjak ne završi u potpunosti. – izjavio je, između ostalog, Marko Gašić.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija