• Regresiranje troškova studentima

  Studenti sa teritorije opštine Inđija svoje zahteve za regresiranje troškova u međumesnom saobraćaju mogu podneti Odeljenju za društvene delatnosti najkasnije do 1. decembra 2021. godine, saopštila je opštinska uprava. Kako se navodi u obaveštenju, uz zahtev je student dužan da dostavi  ličnu kartu ili uverenje o prebivalištu, potvrdu fakulteta o redovno upisanom semestru na teret […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Regresiranje troškova studentima

  Studenti sa teritorije opštine Inđija svoje zahteve za regresiranje troškova u međumesnom saobraćaju mogu podneti Odeljenju za društvene delatnosti najkasnije do 1. decembra 2021. godine, saopštila je opštinska uprava.

  Kako se navodi u obaveštenju, uz zahtev je student dužan da dostavi  ličnu kartu ili uverenje o prebivalištu, potvrdu fakulteta o redovno upisanom semestru na teret budžeta Republike Srbije, potvrdu da nije korisnik smeštaja u studentskom centru;, fotokopiju indeksa (samo prve dve strane), dokaz da svakodnevno putuje na međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do visokoškolske ustanove koju pohađa (kopija mesečne karte ili 30 pojedinačnih karata prevoznika) kao i fotokopiju tekućeg ili štednog računa otvorenog na lično ime.

  Uslovi:

  da ima prebivalište na području opštine Inđija;

  da svakodnevno putuje na međumesnoj relaciji od mesta stanovanja do visokoškolske ustanove;

  da se školuje na teret budžeta

  da prvi put upisuje godinu studija

  da nije korisnik usluga smeštaja u studentskim centrima

  da nije korisnik studentskih stipendija i kredita od Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije, Vlade AP Vojvodine, lokalne samouprave,Republičke fondacije za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu, i drugih, raznih fondacija

  Opštinska uprava navodi da obaveštenja u vezi sa ostvarivanjem prava na regresiranje troškova, kao i dodatne informacije se mogu dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Opštinske uprave opštine Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija