• RFZO: Poziv građanima koji čekaju na ugradnju proteze kuka i kolena da se izjasne

  Osiguranici sa liste čekanja za ugradnju endoproteze kuka i kolena do 1. juna treba da se izjasne da li žele da budu preusmereni u ustanovu u kojoj operacija može da se obavi u najkraćem roku. Kako se navodi u saopštenju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, prošlog meseca upućen je poziv na kućnu adresu pacijentima koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RFZO: Poziv građanima koji čekaju na ugradnju proteze kuka i kolena da se izjasne

  Osiguranici sa liste čekanja za ugradnju endoproteze kuka i kolena do 1. juna treba da se izjasne da li žele da budu preusmereni u ustanovu u kojoj operacija može da se obavi u najkraćem roku.

  Kako se navodi u saopštenju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, prošlog meseca upućen je poziv na kućnu adresu pacijentima koji najduže čekaju na ortopedske operacije da, ukoliko žele, daju saglasnost da budu upućeni u drugu državnu bolnicu na teritoriji Srbije gde bi bili operisani u najkraćem roku.

  Popunjen i potpisan upitnik pacijenti treba da dostave Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje poštom ili skenirano elektronskom poštom na i-mejl adresu public@rfzo.rs .

  Poziv je upućen osiguranicima sa liste čekanja za ortopedske intervencije koju je RFZO formirao na osnovu podataka dobijenih od zdravstvenih ustanova.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]