• Rističević u maniru učesnika Farme

  Nakon objave našeg teksta “5. oktobar – ovaj grad je nekad bacao svetla daleko” reagovao je narodni poslanik vladajuće koalicije Marijan Rističević koji je izjavio lokalnim medijima da bi taj dan zapravo trebao da se proglasi za “Dan svete nogice”. Rističević je lokalnim medijima rekao da je Goran Ješić ispred Narodne skupštine tog dana pobedonosno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rističević u maniru učesnika Farme
  Foto: Medija centar

  Nakon objave našeg teksta “5. oktobar – ovaj grad je nekad bacao svetla daleko” reagovao je narodni poslanik vladajuće koalicije Marijan Rističević koji je izjavio lokalnim medijima da bi taj dan zapravo trebao da se proglasi za “Dan svete nogice”.

  Rističević je lokalnim medijima rekao da je Goran Ješić ispred Narodne skupštine tog dana pobedonosno mahao delom skupštinske fotelje.

  Mislim da taj dan ekipa okupljena oko Gorana Ješića  treba da proglasi kao dan svete nogice jer je Ješić tog petog oktobra  mahao pobedonosno nogicom, otkinutim delom fotelje koja se pre toga nalazila n Narodnoj skupštini.  

  Podsetimo,  Goran Ješić je prisećajući se događaja pre 21. godinu rekao, između ostalog,  da “Sutra, nekog novog petog oktobra, kada Gaka, Rističevića i ostale budu držali za noge sa TC “Sloboda” neće biti nikog da to spreči.  Na tu izjavu poslanik Marijan Rističević  je reagovao u dobro  poznatom maniru nekadašnjeg učesnika Farme.

  Ako mene lično želi da baci kroz prozor, hvatajući za noge, može da me uhvati samo za ono  između nogu.

  Podsetimo, Rističević je učestvovao na tribinama koje je organizovao Otpor u Inđiji međutim, sedam godina nakon pada režima Slobodana Miloševića došlo je do političkog sukoba između nekada “iste strane” o čemu smo takođe pisali.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]