Roditelji nastradale Nine: “Očevidac nesreće vozio auto inđijskih tablica, molimo ga da se javi”

Categories NAJVAŽNIJE, VESTIPosted on

Otac i majka nastradale Nine Rađenović, koja je podlegla povredama nakon što je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu, 6. juna u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, mole za pomoć kako bi našli svedoka koji je tom trenutk,u oko 21 sat, vozio iz pravca Sremskih Karlovaca ka Novom Sadu.

U pitanju je muškarac koji je vozio automobil Audi, zlatno žute boje i inđijskih registarskih tablica, dvadesetih godina, visok, mršav, sa bradicom, na sebi je imao narandžasti duks sa belim natpisom.

Protest “Pravda za Ninu”, foto N1

Prema rečima roditelja, u trenutku kada im je javljeno da je njihova ćerka nastradala, došli su na mesto nesreće koje je udaljeno samo par minuta od njihove kuće, policija je vršila uviđaj i u jednom trenutku prišao im je policajac i kazao da mladić koji je vozio iz suprotnog pravca i očevidac je događaja, želi sa njima da priča.

– Mladić je strpljivo čekao ali mi smo žurili u Urgentni centar – kaže za IN Medija majka nastradale Nine Zorica Rađenović.

– Kasnije smo saznali da ni policija nije uzela podatke od mladića – dodaje ona.

blank
Nina Rađenović, foto Facebook

Porodica sumnja na propuste policije i tužilaštva u istrazi i vršenju uviđaja, jer je, pored tog mladića, na mestu nesreće bilo još svedoka koji su stajali na autobuskom stajalištu, a da ni od njih nije uzeta izjava, niti kontakt.

Sumnju na propuste policije potkrepljuju i činjenicom da je Nina u trenutku nesreće kod sebe imala lična dokumenta, a da su je u Urgentnom centru primili kao N.N lice. Pored toga, kako kažu, Ninin mobilni telefon je pronašao njen stric tek sutradan na mestu nesreće.

Ninin otac Miroslav Rađenović za IN Medija kaže da bi porodici mnogo značilo kada bi im se javili svedoci nesreće.

On apeluje da se mladić koji je očevidac nesreće ili oni koji imaju informacije o njemu, jave Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu ili na mejl: [email protected].

Verica Marinčić (IN Medija)

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *