• Roditelji: Obavestili su nas nakon sat vremena da se obrušio plafon u vrtiću

  Roditeljima dece koja pohađaju vrtić „Neven“ u Inđiji javljeno je sat vremena nakon što se obrušio plafon, u vrtiću kao i to da su pojedina deca lakše povređena saznaje IN Medija. Prema rečima majke deteta, koje je u vreme događaja bilo u vrtiću, poziv je usledio dok su povređena deca već bila u bolnici u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Roditelji: Obavestili su nas nakon sat vremena da se obrušio plafon u vrtiću

  Roditeljima dece koja pohađaju vrtić „Neven“ u Inđiji javljeno je sat vremena nakon što se obrušio plafon, u vrtiću kao i to da su pojedina deca lakše povređena saznaje IN Medija. Prema rečima majke deteta, koje je u vreme događaja bilo u vrtiću, poziv je usledio dok su povređena deca već bila u bolnici u Novom Sadu.

  Negde oko 12 sati su me pozvali i rekli šta se dogodilo u ukazali da moje dete nije među lakše povređenima Znam da deca ležu oko 11 sati pa pretpostavljam da se u to vreme obrušio plafon. – kaže za IN Medija jedna od majki, Ana Kulišić .

  Podsetimo, šestoro dece je lakše povređeno nakon što se obrušio plafon u vrtiću „Neven“ u Inđiji, u Omladinskoj ulici. saopštio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak lokalnim medijima.

  Predsednik opštine Inđija,, Vladimir Gak je ranije izjavio da niko od dece nije teže povređen. Gak kaže da ništa nije ukazivala na to da ovako nešto može da se dogodi.

  Reč je o vrtiću koji je građen osamdesetih godina ali je i dalje nejasno kako je do ove situacije došlo – kazao je Vladimir Gak.

  Naslovna:: 192_rs Instagram

  M.Blečić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-obrusio-se-plafon-u-vrticu-sestoro-dece-povredjeno/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija