• Rukometaši Inđije večeras na svom terenu

  Rukometaši Inđije večeras na svom terenu, u okviru 7. kola Super B rukometne lige Sever – Centar, dočekuju ekipu Sportskog centra Voždovac, od 20 časova u Inđijskoj sportskoj hali. Ekipa Voždovca trenutno zauzima predzadnje 11. mesto tabele sa jednom ostvarenom pobedom u 6 odigranih utakmica i čak 5 poraza. Inđinčani su na 9. mestu tabele Super […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rukometaši Inđije večeras na svom terenu

  Rukometaši Inđije večeras na svom terenu, u okviru 7. kola Super B rukometne lige Sever – Centar, dočekuju ekipu Sportskog centra Voždovac, od 20 časova u Inđijskoj sportskoj hali.

  Ekipa Voždovca trenutno zauzima predzadnje 11. mesto tabele sa jednom ostvarenom pobedom u 6 odigranih utakmica i čak 5 poraza. Inđinčani su na 9. mestu tabele Super B lige Sever – Centar sa istim brojem pobeda kao i rivali iz Beograda ali boljom bod razlikom.

  U iidućem 8. kolu Inđija gostuje ekipi Vrbasa koja trenutno zauzima 7 mesto tabele sa 3 ostvarene pobede u 6 odigranih kola, jednom remi utakmicom i dva poraza. U odnosu na Inđijske rukometaše u prednosti su 3 boda.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija