Rukometašice Inđije dočekuju „Dalmatinke“

U nedelju, 16. oktobra, sa početkom u 19 časova u sportskoj hali u Inđiji odigraće se revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za EHF Ligu Evrope za rukometašice između ŽRK „Železničar“ iz Inđije i RK „Dalmatinka“ iz Ploča (Hrvatska). U prvoj utakmici na gostujućem terenu popularne „lavice“ pobedile su ubedljivim rezultatom 25:32(14:19). Pobedom inđinčanke bi obezbedile […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Rukometašice Inđije dočekuju „Dalmatinke“

U nedelju, 16. oktobra, sa početkom u 19 časova u sportskoj hali u Inđiji odigraće se revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za EHF Ligu Evrope za rukometašice između ŽRK „Železničar“ iz Inđije i RK „Dalmatinka“ iz Ploča (Hrvatska).

U prvoj utakmici na gostujućem terenu popularne „lavice“ pobedile su ubedljivim rezultatom 25:32(14:19). Pobedom inđinčanke bi obezbedile prolaz u treće i poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako navodi lokalna samouprava, ulaz na prvu zvaničnu evropsku utakmicu u Inđiji je besplatan za sve posetioce, ali uz karte koje se mogu podići na blagajni sportske hale u periodu od 16 časova pa do početka utakmice.

Broj karata koje se mogu podići je ograničen na dve po osobi, navodi lokalna samouprava.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.