• Ruma: Jednom od braće Hofman 10 meseci zatvora

  U Osnovnom sudu u Rumi izrečena je presuda Miljanu Vidoviću, poznatijem kao Hofman, koji se optužnicom tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ruma: Jednom od braće Hofman 10 meseci zatvora

  Osuđen je na 10 meseci zatvora, a vreme provedeno u pritvoru u kojem se nalazi već četiri meseca biće mu uračunato u kaznu, okrivljeni je takođe obavezan da plati troškove postupka, a o pritvoru će veće naknadno odlučiti.

  Pre izricanja presude, saslušani su svedok dostavljač i oštećeni konobar, koji su ostali pri ranije datom iskazu da je sve bila šala i da je sve dogovoreno za potrebe snimka koji nije u celosti objavljen, već sečen, nakon saslušanja odbrana okrivljenog tražila je da se njihov branjenik oslobodi odgovornosti i pusti na slobodu.

  Sudija je obrazlažući presudu navela da smatra da je okrivljeni kriv za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

  Kako prenosi RTV, Miljan i Ljuban Vidović, poznatiji kao braća Hofman, uhapšeni su u spektakularnoj akciji u restoranu u jednom beogradskom tržnom centru 10. novembra prošle godine, ali je nakon mesec dana tužilaštvo odustalo od gonjenja njegovog brata Ljubana usled nedostatka dokaza i on je pušten na slobodu.

  Na prethodnom ročištu okrivljeni je izneo svoju odbranu navodeći da nije kriv, kao i da je sve bila šala za potrebe skeća za društvene mreže.

  Ja sam 4 meseca u pritvoru zbog neslane šale i nisam sa porodicom oštećenog poznajem iz restorana bio sam tamo toga dana za kada smo se dogovorili da napravimo snimak, ja ne znam kako je snimak dospeo na tiktok. – naveo je tada Vidović.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]