• Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

  Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine
  Foto: KC

  Kako bi obezbedili prostor za tribinu inicijative „Proglas“ inđijska opozicija je predala zahtev za zakup prostora Kulturnog centra preko odbornika Milorada Savića. Sala je odborniku Saviću odobrena ali nakon zakasnele reakcije stiao je dopis koji potpisuje direktorica Ustanove Ružica Jovanović u kom objašnjava da muzejski dokumentarista Vladimir Vukas nije raspolagao ažuriranim podacima Dropboks programa ove ustanove i da mesta za „Prolas“ nema.

  Odbornik Milorad Savić predao je tokom dana zahtev Ustanovi Kulturni centar Inđija za iznajmljivanje prostora i tehničke opreme u Kulturnom centru, kao  datume naveden je period od 1. do 8. decembra. Programski dokumentarista Vladimir Vukas dao je izbor četiri termina odborniku Saviću da bi nakon sat vremena stigao dopis direktorice Ružice Jovanović da termina nema a da  Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima.

  -Vladimir Vukas kome ste lično predali zahtev nije raspolagao ažuriranim podacima tj. Nije konsutovao naš interni Dropboks progra, te vam nije pružio ispravne i tačne informacije koji se tiču zauzeća sale. – kaže Jovanovićeva.

  Ona u daljem izlaganju daje detaljan program unapred zakazanih aktivnosti i dodaje da je izuzrtno ponosna na je sala Kulturnog centra ispunjena bogatim i sadržajnim programom tokom cele godine i da je sala zauzeta skoro svakog dana. Jedan od razloga zauzeća sale u pomenutom periodu je i farbanje oštećenog luka bine.

  U svom saopštenju o zauzetim kapacitetima Ružica Jovanović izražava ponos u vezi sa radovima na objektu koji su realizovani (krečenje) i na kraju se zahvaljuje na razumevanju.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]