• RŽD: Mreža na delu brze pruge Stara Pazova-Inđija pod naponom

  Kompanija RŽD Internešnl (RZD International) objavila je da su završeni radovi na postavljanju kontaktne elektro mreže na deonici brze pruge Stara Pazova – Indjija, ali da će u narednom periodu biti nastavljeni na deonicama brze pruge prema Novom Sadu, da je kontaktna mreža pod naponom, zbog čega upozoravaju građane na oprez. Apeluje se na građane […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RŽD: Mreža na delu brze pruge Stara Pazova-Inđija pod naponom

  Kompanija RŽD Internešnl (RZD International) objavila je da su završeni radovi na postavljanju kontaktne elektro mreže na deonici brze pruge Stara Pazova – Indjija, ali da će u narednom periodu biti nastavljeni na deonicama brze pruge prema Novom Sadu, da je kontaktna mreža pod naponom, zbog čega upozoravaju građane na oprez.

  Apeluje se na građane da budu oprezni i izbegavaju kretanje blizu pruge, jer i pored toga što je saobraćaj vozova obustavljen, vod kontaktne mreže na ovoj deonici je pod stalnim naponom od 25 KV (25.000 volti), navedeno je u saopštenju.

  Podsetimo, Iz RŽD Internešnl su upozorili da je približavanje vodu kontaktne mreže, na rastojanju manjem od dva metra, opasno po zdravlje i život.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije