• Sajamski traktor otišao u Inđiju

  Dejan Filipović iz Inđije dobitnik je traktora “Belarus 82.1” u poklon igri koja je organizovana za posetioce Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, saopštio je Novosadski sajam. Ostale nagrade, pneumatska sejalica, traktorska prikolica i traktorska kosilica “otišli” su u Bačko Novo Selo, Nikolince u opštini Alibunar i Rutavac kod Aleksinca. – U halama i na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sajamski traktor otišao u Inđiju

  Dejan Filipović iz Inđije dobitnik je traktora “Belarus 82.1” u poklon igri koja je organizovana za posetioce Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, saopštio je Novosadski sajam.

  Ostale nagrade, pneumatska sejalica, traktorska prikolica i traktorska kosilica “otišli” su u Bačko Novo Selo, Nikolince u opštini Alibunar i Rutavac kod Aleksinca.

  – U halama i na otvorenom prostoru je, na tradicionalan način uz primenu odgovarajućih mera zaštite od virusa korona i uz dozvolu Kriznog štaba, od 18. do 24. septembra uspešno organizovan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Nastupilo je oko 800 izlagača iz 17 zemalja – naveli su organizatori.

  Međutim, to je u suprotnosti sa onim što je videla i doživela naša Verica Marinčić, koja je na sajmu svakodnevno provodila više sati.

  Fotogafija: Novosadski sajam
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]