• „Šangaj fest“ 1. i 2. jula u Inđiji

  Drugi po redu „Šangaj fest“ ove godine biće održan 1 i 2. jula na sportskom terenu u inđijskom naselju Šangaj. Ovaj dvodnevni festival je otvorenog tipa, besplatan za sve ljubitelje sporta i umetnosti, i prilagođen svim uzrastima.  Otvaranje festivala je u petak 1. jula od 19 sati akustičnim svirkom glumaca klase 2018. nazvano „Šangajsko narodno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Šangaj fest“ 1. i 2. jula u Inđiji

  Drugi po redu „Šangaj fest“ ove godine biće održan 1 i 2. jula na sportskom terenu u inđijskom naselju Šangaj. Ovaj dvodnevni festival je otvorenog tipa, besplatan za sve ljubitelje sporta i umetnosti, i prilagođen svim uzrastima. 

  Otvaranje festivala je u petak 1. jula od 19 sati akustičnim svirkom glumaca klase 2018. nazvano „Šangajsko narodno pozorište“, nakon toga od 19:30 sati na programu je muzika 80’ godina. Pozorišna predstava „Hajde da improvizujemo“ od 21 sat. Predstava je deo autorskog projekta i sadrži delove komedije, najavljuju organizatori festivala.

  Od 22 sata je planirano je „Čola veče“ u okviru čega će se puštati muzika Zdravka Čolića, čime se i završava prvi dan festivala.

  Drugi dan  počinje od 9 sati ujutro takmičenjem u basketu za devojčice i dečake do 15 godina, potom i za starije uzraste. Nakon takmičenja u basketu kao deo „sportskog programa“ ove godine uvedena je i kategoija „izvođenje brzih trojki“ , što je novost u ovogodišnjoj organizaciji ali će biti jako zanimljivo za publiku. Istog dana 16 do 20 sati na programu je takmičenje u brejk densu „brake kids battle“ na kojem će učestvovati dvadesetak mališana, koji će se međusobno nadmetati u brejkdensu. Nakon takmičenja mališana nastupaće i stariji brejkdenseri. Sve vreme drugog dana naši crtači biće aktivni u okviru festivalskog prostora.-  kaže za IN Medija Nemanja Zubac ispred organizacije „Šangaj fest“.

  Foto: instagram_@sangajfest

  Od 20 do 23:30 sati nastupaju inđijski hip hop izvođači Nigros i Sam, a nakon njih na programu su novobeogradski izvođači „Psihoaktiv trip“. Glavna zvezda večeri je Marlon Brutal čiji nastup je planiran do 22 sata.

  Posle hip hopera publiku očekuje „Sumer hits žurka“ i na samom kraju druge večeri festivala posetioci će moći da prisustvuju „City records žurci“ uz muziku sa početka 21. veka. Ova žurka i zatvara ovogodišnji Šangaj fest.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Povezane teme:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nemanja-zubac-sangaj-fest-se-desio-slucajno/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura