• „Šangaj fest“ od 22. do 24. juna

  Treći „Šangaj fest“ ove godine biće održan od 22. do 24. juna u inđijskom naselju Šangaj. Za razliku od prethodna dva, ovogodišnji festival finansira lokalna samouprava sa 850.000 dinara. Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije je na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Šangaj fest“ od 22. do 24. juna

  Treći „Šangaj fest“ ove godine biće održan od 22. do 24. juna u inđijskom naselju Šangaj. Za razliku od prethodna dva, ovogodišnji festival finansira lokalna samouprava sa 850.000 dinara.

  Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije je na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo sa projektom „Šangaj fest 2023“ i projekat je podržan od strane lokalne samouprave sa 850.000 dinara.

  Ove godine “Šangaj fest” traje 3 dana OD 22. do 24. juna, najavili su organizatori. Festival otvara “Omladinski hor” iz Inđije, zatim za posetioce učenici osnovne škole “Slobodan Bajić Paja” iz Novih Karlovaca izvode predstavu “Smeh ulepšava svet”.

  Prvog dana učestvuje svojim programom još jedna osnovna škola, “Petar Kočić” iz Inđije sa “Srpskim gradskim igrama”. Nakon nastupa cirkuskih animatora prvi dan zatvara Čiča Mičino pozorište predstavom “Ekološka”.

  Foto: instagram Šangaj Fest

  Drugog dana je organizovan, već tradicionalno, turnir u basket kvalifikacije i od 20 sati žurka.

  Završnog dana na programu su dva turnira, u šahu i basket,nastavlja se iscrtavanjem grafita što je takođe tradicija ovog festivala. Takmičenjem u brzom šutiranju trojki predhodi muzičkom delu festivala. Od 20 do 23 sata u okviru muzičkog dela programa publika će slušati GTA VICE i letnje hitove, na samom kraju sledi “City records žurka”.

  Celokupnu ideju pokrenuli su Nemanja Ćeranić poznati Inđijski reditelj, Dejan Ivanović Wuper umetnik iz Inđije i tvorac kultnih grafita i murala, Srđan Ivanović Giga brejkdenser i Nemanja Zubac.

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nemanja-zubac-sangaj-fest-se-desio-slucajno/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]