• Sazvana konstitutivna sednica parlamenta za 1. avgust

  Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je konstitutivnu sednicu novog saziva parlamenta za ponedeljak, 1. avgust, u 10 sati. U  saopštenju Skupštine Srbije navodi se da je Dačić sazvao Prvu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u Trinaestom sazivu, a određen je dnevni red: potvrđivanje mandata narodnih poslanika, izbor predsednika i potpredsednika Narodne skupštine, imenovanje generalnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sazvana konstitutivna sednica parlamenta za 1. avgust

  Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je konstitutivnu sednicu novog saziva parlamenta za ponedeljak, 1. avgust, u 10 sati.

  U  saopštenju Skupštine Srbije navodi se da je Dačić sazvao Prvu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u Trinaestom sazivu, a određen je dnevni red: potvrđivanje mandata narodnih poslanika, izbor predsednika i potpredsednika Narodne skupštine, imenovanje generalnog sekretara Narodne skupštine, izbor članova radnih tela i stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

  Sednica će se održati u velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije.

  Posle konstituisanja parlamenta i verifikacije poslaničkih mandata, Narodna skupština ima rok od 90 dana za izbor Vlade.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dacic-konstituisanje-skupstine-krajem-ove-ili-pocetkom-iduce-nedelje/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI