• Sedamneastogodišnjak nosio pištolj, pronađeni i narkotici

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji tokom redovne kontrole na ulici uhvatili starijeg maloletmika B.D. (17) kod koga su našli oružje i narkotike. Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sedamneastogodišnjak nosio pištolj, pronađeni i narkotici

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji tokom redovne kontrole na ulici uhvatili starijeg maloletmika B.D. (17) kod koga su našli oružje i narkotike.

  Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  Prilikom ulične kontrole, policija je u njegovom džepu pronašla 60 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, a u njegovoj torbi pištolј i oko 177 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

  Naslovna : Mike Gunner (Pixabay)

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/uhapsen-muskarac-koji-je-bacio-bombu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija