Sedmoro uhapšenih u velikoj akciji: Kroz nekretnine u Inđiji i Beogradu „oprali“ 350 miliona dinara

Policija je uhapsila sedam osoba koja se sumnjiče da su posredstvom nekoliko privrednih društava  vršila krivična dela  poreske prevare u vezi sa neosnovanim povraćajem poreza  na dodatnu vrednost i pranje novca, čime je naneta šteta budžetu Republike Srbije u iznosu od oko 300 miliona dinara. Novac su ulagali u izgradnju i opremanje stambenih objekata i […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Sedmoro uhapšenih u velikoj akciji: Kroz nekretnine u Inđiji i Beogradu „oprali“ 350 miliona dinara

Policija je uhapsila sedam osoba koja se sumnjiče da su posredstvom nekoliko privrednih društava  vršila krivična dela  poreske prevare u vezi sa neosnovanim povraćajem poreza  na dodatnu vrednost i pranje novca, čime je naneta šteta budžetu Republike Srbije u iznosu od oko 300 miliona dinara.

Novac su ulagali u izgradnju i opremanje stambenih objekata i vikendica na teritoriji Beograda i Inđije, kao i u ugostiteljske objekte u Crnoj Gori.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.