• Šefu kabineta predsednika opštine novac na konkursu za energetsku efikasnost

  Кomisija za realizaciju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Inđija utvrdila je Кonačnu lista korisnika za sprovođenje mere energetske sanacije.Na listi građana koji su ostvarili parvo nalaze se članovi vladajuće stranke i članovi njihove porodice. Lokalna samouprava objavila je listu od 143 imena inđinčana koji su ostvarili pravo na sredstva na konkursu energetske efikasnosti,, na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Šefu kabineta predsednika opštine novac na konkursu za energetsku efikasnost

  Кomisija za realizaciju mera energetske sanacije na teritoriji opštine Inđija utvrdila je Кonačnu lista korisnika za sprovođenje mere energetske sanacije.Na listi građana koji su ostvarili parvo nalaze se članovi vladajuće stranke i članovi njihove porodice.

  Lokalna samouprava objavila je listu od 143 imena inđinčana koji su ostvarili pravo na sredstva na konkursu energetske efikasnosti,, na objavljenim listama građana koji su ostvarili pomenuta prava nalaze se članovi vladajuće stranke  članovi njhovih porodica.

  Primera radi na listi odobrenih sredstava za sufinansiranje nalazi se šef kabineta predsednika opštine Nemanja Milojević koji je sredstva dobio za zamenu spoljanjih przora i vrata I drugih transparentnih elemenata termičkog omotača sa odgovarajućim termičkim svojstvima prema negrejanim prostorijama, za porodične kuće i stanove.Na istoj listi sa nešto manje bodova nalazi se I brat šefa kabineta opštine Inđija.

  Za iste namene sufinansirajuća sredstva dobio je i otac članice Opštinskog veća Jelene Trtice i odbornice SNS-a Anđelke Mlađen.

  Kako je lokalna samoprava ranije objavila,  spisak korisnika urađen je na osnovu ocena Komisije za energetsku efikasnost, koja je prethodno obišla sva prijavljena domaćinstva, sa ciljem da sredstva dobije što veći broj prijavljenih građana.

  Posle potpisivanja trojnog ugovora između korisnika, Opštine Inđija i izvođača radova, počeće realizacija projekta u domaćinstvima. Očekuje se da to bude od maja ove godine, kada vremenski uslovi dozvole građevinske radove.

  U skladu sa potpisanom ponudom, ovlašćena firma će obaviti radove, posle toga građani plaćaju svoj deo sredstava, a potom izvođač radova podnosi zahtev Opštini Inđija za preostala sredstva. Opštini Inđija je opredeljeno iz budžeta Republike Srbije 12 miliona dinara, nadležno ministarstvo i opština učestvuju sa po 25 odsto, dok fizička lica sa 50 procenata novčanih sredstava.

  Na konačnu listu podnosioci prijava kod kojih je izvršen terenski obilazak, imaju pravo prigovora Кomisiji u roku od  osam (8) dana  od dana njenog objavljivanja na oglasnoj tabli  Opštinske uprave opštine Inđija i zvaničnoj  internet stranici opštine Inđija.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/finansiranje-programa-energetske-sanacije/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]