• Seniori Indiansa bez konkurencije na drugom turniru

  Inđija Indians, klub američkog fudbala iz Inđije, zasenio je konkurenciju na drugom turniru Grupe Centar Seniorske Fleg Lige Srbije 2023, koji se održao u nedelju, 8. oktobra. Osim što su bili domaćini, Indiansi su se pokazali kao neprikosnoveni na terenu, postižući 200 poena tokom svih utakmica. Rezultati utakmica sa turnira: 12:30 Blue Dragons : Rebels […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Seniori Indiansa bez konkurencije na drugom turniru

  Inđija Indians, klub američkog fudbala iz Inđije, zasenio je konkurenciju na drugom turniru Grupe Centar Seniorske Fleg Lige Srbije 2023, koji se održao u nedelju, 8. oktobra.

  Osim što su bili domaćini, Indiansi su se pokazali kao neprikosnoveni na terenu, postižući 200 poena tokom svih utakmica.

  Rezultati utakmica sa turnira:

  12:30

  Blue Dragons : Rebels Crni Đorđe – 22:13

  Indians : Gladiators – 68:0

  13:30

  Rebels Crni Đorđe : Indians – 0:45

  Orlovi : Blue Dragons – 33:31

  14:30

  Indians : Orlovi – 51:21

  Gladiators : Rebels Crni Đorđe – 19:26

  15:30

  Orlovi : Gladiators – 39:21

  Blue Dragons : Indians – 6:36

  16:30

  Gladiators : Blue Dragons – 27:31

  Rebels Crni Đorđe : Orlovi – 6:32

  Indiansi su prikazali impresivan napad, ne samo pobedivši svoje protivnike, već i postigavši veliki broj poena. Njihova odbrana takođe je bila čvrsta i budna tokom turnira, što je doprinelo njihovim ubedljivim pobedama.

  Aleksandar Borković, kvoterbek Inđija Indiansa, nije krio svoje zadovoljstvo nakon turnira.

  Posle maksimalnog učinka na prvom turniru na Novom Beogradu, znali smo šta moramo da uradimo i na ovom turniru – da upišemo još četiri pobede. I to smo i uradili. Čestitam mojim saigračima na borbenosti i sjajnoj igri tokom celog turnira.- kazao je kvoterbek Inđija Indiansa.

  Stadion FK Hajduk Beška bio je domaćin ovog spektakularnog sportskog događaja, pružajući igračima i navijačima divan ambijent za uživanje u američkom fudbalu.

  Inđija Indiansi izražavaju svoju zahvalnost upravi Hajduka na gostoprimstvu i pomoći prilikom organizacije ovog turnira. Njihov impresivan nastup na drugom turniru Grupa Centar Seniorske Fleg Lige Srbije 2023 ostavlja bez sumnje da će nastaviti da budu tim za praćenje u ovom takmičenju.

  Izvor/Naslovna: Inđija Indians

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]