• Serija „Gospodar prstenova“ stiže u septembru 2022. godine

  Dugoočekivana serija “Gospodar prstenova” zvanično počinje sa emitovanjem u septembru 2022. Prva epizoda biće premijerno prikazana 2. septembra na Amazon Prime Video servisu, a nove epizode će izlaziti jednom nedeljno. Uz datum izlaska, Amazon je objavio prvu fotografiju serijala, koji možete videti ispod. Bez zvaničnog video trejlera, očekuje se da će internet analizirati svaki piksel […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Serija „Gospodar prstenova“ stiže u septembru 2022. godine

  Dugoočekivana serija “Gospodar prstenova” zvanično počinje sa emitovanjem u septembru 2022. Prva epizoda biće premijerno prikazana 2. septembra na Amazon Prime Video servisu, a nove epizode će izlaziti jednom nedeljno.

  Uz datum izlaska, Amazon je objavio prvu fotografiju serijala, koji možete videti ispod. Bez zvaničnog video trejlera, očekuje se da će internet analizirati svaki piksel fotografije u potrazi za nagoveštajima šta nas čeka naredne godine.

  Prva fotografija iz serije „Gospodar prstenova“ (foto Amazon Studios)

  Šta sve znamo o seriji Gospodar prstenova?

  Iako nije dostupno previše detalja, znamo da će se radnja biti smeštena hiljadu godina pre događaja iz Hobita i filma Gospodar prstenova. Uloge tumače Robert Armajo, Ovejn Artur, Morved Klark, Ema Horvat, Sofija Nomvet, Izmael Kruz Kordova i drugi. Snimanje je prvobitno započelo u februaru 2020. godine, ali je prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

  Serija će se emitovati u preko 240 teritorija i zemalja, a Amazon je toliko siguran u uspeh svog serijala da je već najavio drugu sezonu, i kao prva još uvek nije emitovana.

  Autor: Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura