• Siniša Mali: Prijavljivanje za 100 evra pomoći mladima od 16. do 31. maja

  Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas na svom instagram profilu da će naredno prijavljivanje mladih od 16 do 29 godina trajati od 16. do 31. maja, za još jednu jednokatnu novčanu pomoć države u iznosu od 100 evra. Mali kaže da svi oni koji se nisu prijavili u februaru moći će to da učine […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Siniša Mali: Prijavljivanje za 100 evra pomoći mladima od 16. do 31. maja

  Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas na svom instagram profilu da će naredno prijavljivanje mladih od 16 do 29 godina trajati od 16. do 31. maja, za još jednu jednokatnu novčanu pomoć države u iznosu od 100 evra.

  Mali kaže da svi oni koji se nisu prijavili u februaru moći će to da učine maja.

  Kada je reč o dodatnoj pomoći za mlade, mi smo pripremili izmene zakona o 100 evra, koje će danas biti na sednici Vlade Srbije, a sledeće nedelje na sednici Narodne Skupštine. Prijava mladih, koji se nisu prijavili prethodni put za 100 evra, bilo da nisu želeli ili da nisu tada imali pravo, a sada ispunjavaju uslove za ovu vrstu pomoći, biće od 16. do 31. maja. Ostali koji su u februaru dobili 100 evra, neće morati ponovo da se prijavljuju. Isplata će biti u junu. – najavio je ministar Mali.

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je prvog februara dodatnih 100 evra  za mlade nakon izbora. Iako su izbori u aprilu nije objašnjeno da li će obećanje biti ispunjeno i u eventualno promenjenom sastavu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]