• Sledeće godine 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

  Vlada Srbije je u predlogu budžeta za 2023. opredelila sredstva za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. Udruženje „Moja Srbija“ poziva ugostitelje i hotelijere da se uključe u akciju dodeljivanja vaučera. U udruženju veruju da će i tokom ove godine Vlada Srbije pronaći dodatna sredstva i dostići kvotu od 250.000 vaučera, što bi, po […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sledeće godine 100.000 vaučera za odmor u Srbiji
  Foto: Pixabay

  Vlada Srbije je u predlogu budžeta za 2023. opredelila sredstva za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji.

  Udruženje „Moja Srbija“ poziva ugostitelje i hotelijere da se uključe u akciju dodeljivanja vaučera.

  U udruženju veruju da će i tokom ove godine Vlada Srbije pronaći dodatna sredstva i dostići kvotu od 250.000 vaučera, što bi, po njihovom iskustvu, u značajnoj meri zadovoljilo potrebe građana Srbije.

  Kao i u ranijem periodu, građani su i ove godine za svoj odmor najčešće birali Zlatibor, Sokobanju i Vrnjačku Banju, ali je veliko interesovanje vladalo i za Prolom Banju, Ribarsku Banju, Taru, Divčibare, Kopaonik, kao i za mnoga druga mesta u Srbiji.

   – Nadamo se da će uz vaučere za odmor u našoj zemlji, Vlada pronaći sredstva za pokretanje akcije podele vaučera za kupovinu domaćih proizvoda malih proizvođača iz Srbije. – rekao je Milan Ristić iz udruženja „Moja Srbija“ i dodao da bi ove dve subvencije činile jedinstvenu celinu, kojom bi se dodatno podstakao razvoj unutrašnjosti Srbije.

  Građanima će za subvencionisani odmor tokom sledeće godine biti na raspolaganju više od 3.500 kategorisanih ugostiteljskih objekata.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]