• Smanjene rezerve krvi 0 i A krvne grupe

  Crveni krst Inđije i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u avgustu održavaju tri planirane akcije dobrovoljnog davalađtva krvi na teritoriji inđijske opštine. Prva ovomesečna akcija dobrovoljnog davalaštva biće održana u utorak 2. avgusta u Ljukovu od 8 do 10 sati u osnovnoj školi. Isto dana održaće se još jedna akcija davalaštva krvi u Jarkovcima od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Smanjene rezerve krvi 0 i A krvne grupe

  Crveni krst Inđije i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u avgustu održavaju tri planirane akcije dobrovoljnog davalađtva krvi na teritoriji inđijske opštine.

  Prva ovomesečna akcija dobrovoljnog davalaštva biće održana u utorak 2. avgusta u Ljukovu od 8 do 10 sati u osnovnoj školi. Isto dana održaće se još jedna akcija davalaštva krvi u Jarkovcima od 10:30 do 12 sati u Domu kulture. Treći najavljeni termin je 8. avgusta u Inđiji od 8 do 12 sati u inđijskom Domu zdravlja.

  – Za sada u avgustu imamo ova tri termina, moraće ih biti još jer su nestašice krvi. U međuvremenu nam pomozite u spašavanju života. Jer ste dokazano humani. – poručuju iz Crvenog krsta Inđije.

  Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine apeluju davaoce 0 i A krvne grupe, kao i sve davaoce sa negativnim Rh faktorom da daju krv zbog trenutno smanjenih rezervi krvi.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]