Smiruje se epidemiološka situacija u Inđiji

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Inđija se smiruje ali je i dalje nestabilna, saopštila je lokalna samouprava. Prema podacima lokalne samouprave, trenutno je virusom Kovid-19 zaraženo 474 sugrađana i većina je sa blažom kliničkom slikom. Navodi se da se broj smanjuje pacijenata koji se javljaju zbog simptoma kao i pozitivnih slučajeva nakon testiranja. Kako je […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Smiruje se epidemiološka situacija u Inđiji

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Inđija se smiruje ali je i dalje nestabilna, saopštila je lokalna samouprava. Prema podacima lokalne samouprave, trenutno je virusom Kovid-19 zaraženo 474 sugrađana i većina je sa blažom kliničkom slikom.

Navodi se da se broj smanjuje pacijenata koji se javljaju zbog simptoma kao i pozitivnih slučajeva nakon testiranja.

Kako je saopšteno, kovid ambulanta će nastaviti da radi po ustaljenom sistemu s tim što je zbog manjeg obima posla smanjen broj lekarskih ekipa.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.