• SOinfo: Vučić, patrijarh, predstavnici vlasti obeležavaju godišnjicu bombardovanja u Somboru

  Državni vrh i brojne druge zvanice učestvovaće na obeležavanju godišnjice bombardovanja na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, u petak, 24. marta. Kako javlja SOinfo, iako još uvek nema ni osnovnih informacija, intenzivirane su pripreme za masovni skup koji je zakazan za 24. mart. Pozivajući se na svoje izvore, informativni portal iz Sombora piše da će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SOinfo: Vučić, patrijarh, predstavnici vlasti obeležavaju godišnjicu bombardovanja u Somboru
  Foto: IN Medija

  Državni vrh i brojne druge zvanice učestvovaće na obeležavanju godišnjice bombardovanja na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, u petak, 24. marta.

  Kako javlja SOinfo, iako još uvek nema ni osnovnih informacija, intenzivirane su pripreme za masovni skup koji je zakazan za 24. mart.

  Pozivajući se na svoje izvore, informativni portal iz Sombora piše da će se centralni program povodom obeležavanje 24. godišnjice od početka NATO bombardovanja Jugoslavije održati na centralnom gradskom trgu, te da se očekuje dolazak kompletnog državnog rukovodstva, predstavnika Srpske pravoslavne crkve, te druge zvanice.

  Nezvanično se pominje da će generalna proba manifestacije povodom godišnjice NATO bombardovanja biti organizovana u četvrtak. Očekuje se dolazak više hiljada osoba.

  Izvor: SOinfo

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina