• Spisateljica Milijana Barjaktarević gost biblioteke

  Narodna biblioteka „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije organizuje književno veče sa spisateljicom, bibliotekarkom i blogerkom Milijanom Barjaktarević u subotu17. marta od 18 sati. Barjaktarević je napisala mnogo knjiga, okuplja veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Njane su reči istinite, iskrene i bez ulepšavanja. Poseduje dragocen dar da često turobnu svakodnevicu jedne žene, sa mužem i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Spisateljica Milijana Barjaktarević gost biblioteke

  Narodna biblioteka „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije organizuje književno veče sa spisateljicom, bibliotekarkom i blogerkom Milijanom Barjaktarević u subotu17. marta od 18 sati.

  Barjaktarević je napisala mnogo knjiga, okuplja veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Njane su reči istinite, iskrene i bez ulepšavanja. Poseduje dragocen dar da često turobnu svakodnevicu jedne žene, sa mužem i decom i ostalim članovima porodice, upakuje u šaljivu formu i da se one na sve te svakodnevne poteškoće zapravo slatko nasmeju. Piše jasno, direktno, duhovito i uvek o onome što misli i oseća, što je lično doživela.Milijana ima na desetine hiljada pratilaca i našoj i zemljama regiona, pa i šire, njene knjige idu za ljudima iz bivše Jugoslavije, gde god da sada žive.

  Milijana Barjaktarević je rođena 1972. u Sremskoj Mitrovici, po profesiji je bibliotekar. Od 2009. piše kolumne, njeni počeci su Sremske novine, potom njene objavljuju Bazar, Lisa, Nacionalna revija, Vojvođanski magazin. Sarađivila je sa mnogim portalima. Objavila je i knjigu odabranih kolumni „Samo ti piši“.

  Milijana stoji iza Fejsbuk i instagram stranice „PiSanje uz vetar“ što je i nazvi jedne od njenih knjiga, ova stranica okuplja veliki broj pratilaca.

  Naslovna: fejsbuk stranica „PiSanje uz vetar“

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]