Spisateljica Milijana Barjaktarević gost biblioteke

Narodna biblioteka „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije organizuje književno veče sa spisateljicom, bibliotekarkom i blogerkom Milijanom Barjaktarević u subotu17. marta od 18 sati. Barjaktarević je napisala mnogo knjiga, okuplja veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Njane su reči istinite, iskrene i bez ulepšavanja. Poseduje dragocen dar da često turobnu svakodnevicu jedne žene, sa mužem i […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Spisateljica Milijana Barjaktarević gost biblioteke

Narodna biblioteka „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije organizuje književno veče sa spisateljicom, bibliotekarkom i blogerkom Milijanom Barjaktarević u subotu17. marta od 18 sati.

Barjaktarević je napisala mnogo knjiga, okuplja veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Njane su reči istinite, iskrene i bez ulepšavanja. Poseduje dragocen dar da često turobnu svakodnevicu jedne žene, sa mužem i decom i ostalim članovima porodice, upakuje u šaljivu formu i da se one na sve te svakodnevne poteškoće zapravo slatko nasmeju. Piše jasno, direktno, duhovito i uvek o onome što misli i oseća, što je lično doživela.Milijana ima na desetine hiljada pratilaca i našoj i zemljama regiona, pa i šire, njene knjige idu za ljudima iz bivše Jugoslavije, gde god da sada žive.

Milijana Barjaktarević je rođena 1972. u Sremskoj Mitrovici, po profesiji je bibliotekar. Od 2009. piše kolumne, njeni počeci su Sremske novine, potom njene objavljuju Bazar, Lisa, Nacionalna revija, Vojvođanski magazin. Sarađivila je sa mnogim portalima. Objavila je i knjigu odabranih kolumni „Samo ti piši“.

Milijana stoji iza Fejsbuk i instagram stranice „PiSanje uz vetar“ što je i nazvi jedne od njenih knjiga, ova stranica okuplja veliki broj pratilaca.

Naslovna: fejsbuk stranica „PiSanje uz vetar“

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.