• Sportski vikend u Inđiji, dve pobede i jedan poraz

  Fudbaleri Inđije na domaćem terenu savladali su juče ekipu IMT sa Novog Beograda rezultatom 4:0 u okviru 12. kola Prve lige Srbije. Zeleno – beli su ovom pobedom učvrstili svoje lidersko mesto na tabeli sa 29 osvojenoh bodova. U ovom susretu za Inđiju je tri gola postigao Nikola žakula u 44, 64 i 65 minutu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sportski vikend u Inđiji, dve pobede i jedan poraz

  Fudbaleri Inđije na domaćem terenu savladali su juče ekipu IMT sa Novog Beograda rezultatom 4:0 u okviru 12. kola Prve lige Srbije. Zeleno – beli su ovom pobedom učvrstili svoje lidersko mesto na tabeli sa 29 osvojenoh bodova. U ovom susretu za Inđiju je tri gola postigao Nikola žakula u 44, 64 i 65 minutu i Dušan Vukčević u 88 minutu susreta. Fudableri Inđije su na domaćem terenu, u dosadašnjem ligaškom takmičenju, igrali jedan remi dok su ostali susreti završeni pobedom zeleno-belih.

  Rukometaši Inđije su u subotu 9. oktobra na domaćem terenu izgubili od ekipe Sinđelića rezultatom 28:34 u okviru 3. kola Super B lige Sever-Centar. Ova pobeda omogućila je rukometašima Sinđelića da sa trećeg, izbiju na prvo mesto tabele, dok su Inđinčani nakon meče pali sa 6 na 9 mesto. U sledećem 5. kolu rukometaši Inđije gostuju petoplasiranom Apatinu.

  Odbojkašice Inđije su u 2. kolu Super Lige savladale su na domaćem terenu ekipu Spartaka iz Subotice rezultatom 3:2 u pet setova (18:25, 24:26, 25:19, 25:20, 15:12). U sledećem, 3. kolu Inđinčanke gostuju Zrenjaninu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]