• Spotify objavio spisak najslušanijih u 2022. godini

  Pesma „As it was“ koju izvodi Harry Styles bila je najslušanija u 2022. godini na striming servisu Spotify, objavila je ta kompanija. Pesma je u poslednjih 11 meseci preslušana skoro 1,6 milijardi puta, čime se našla na prvom mestu liste po imenu „Wrapped 2022 Year in Review“. Iza pesme koju potpisuje nekadašnji pevač benda One […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Spotify objavio spisak najslušanijih u 2022. godini

  Pesma „As it was“ koju izvodi Harry Styles bila je najslušanija u 2022. godini na striming servisu Spotify, objavila je ta kompanija.

  Pesma je u poslednjih 11 meseci preslušana skoro 1,6 milijardi puta, čime se našla na prvom mestu liste po imenu „Wrapped 2022 Year in Review“.

  Iza pesme koju potpisuje nekadašnji pevač benda One Direction našle su se „Heat waves“ grupe Glass Animals, „Stay“ koju izvode Justin Bieber i The Kid LAROI, a potom i dve pesme portorikanskog hip hop izvođača Bad Bunny „Me porto bonito“ i „Tití Me Preguntó“.

  Bad Bunny je nasjlušaniji izvođač ove godine na Spotify, a njegov album „Un Verano Sin Ti“ je najslušaniji album na istom servisu.

  Spotify je analizirao i trendove kada je u pitanju „stara muzika“. Najslušaniji album koji je objavljen pre 20 i više godina je Eminemov debi album „The Marshall Mathers LP“, a najslušanija pesma „Running Up That Hill (A Deal With God)“ koju izvodi Kate Bush, a koja je doživela „novu mladost“ zahvaljujući tome što se našla u jednoj od najpopularnijih TV serijha svih vremena „Stranger Things“.

  Kompletnu statitsiku Spotify servisa možete videti ovde.

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pitchfork-najbolji-albumi-osamdesetih/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]