• „Srbija voz“: Apel građanima da ne uništavaju vozove

  „Srbija Voz“ i „Infrastruktura železnica Srbije“ apelovali su danas na građane da ne uništavaju vozove, jer je to imovina građana Srbije. Kako je navedeno, nadležni moraju da reaguju i da primene Zakon o železnici. – Zakon o železnici predvideo je da se za uništenje, oštećenje ili krađu delova železničke infrastrukture, može izreći kazna zatvora od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Srbija voz“: Apel građanima da ne uništavaju vozove
  Foto: IN Medija

  „Srbija Voz“ i „Infrastruktura železnica Srbije“ apelovali su danas na građane da ne uništavaju vozove, jer je to imovina građana Srbije. Kako je navedeno, nadležni moraju da reaguju i da primene Zakon o železnici.

  – Zakon o železnici predvideo je da se za uništenje, oštećenje ili krađu delova železničke infrastrukture, može izreći kazna zatvora od tri meseca do pet godina, a u slučaju da neko lice zbog toga bude teško povredjeno ili se načini imovinska šteta velikih razmera, kazna zatvora je od jedne do osam godina. – navedeno je u saopštenju.

  Kako je Ministrarstvo unutrašnjih poslova saopštilo, 28. maja, troje maloletnika je na stajalištu Кamendin kamenjem oštetilo karoseriju voza „Soko“.

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/identifikovani-maloletnici-koji-su-kamenovali-voz-soko/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI