Sreda – dan bez i jedne sahrane

Korona virus polako se u Srbiji predaje, a lepi vesti u vezi sa kovidom 19 dolaze nam iz Inđije, piše portal Telegraf. Iz JKP „Komunalac“ Inđija saopšteno je da juče po prvi put od korone i pre toga, nema sahrana na teritoriji opštine Inđija. Prema poslednjem preseku, kovid 19 je u poslednja 24 sata potvrđen […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Sreda – dan bez i jedne sahrane

Korona virus polako se u Srbiji predaje, a lepi vesti u vezi sa kovidom 19 dolaze nam iz Inđije, piše portal Telegraf.

Iz JKP „Komunalac“ Inđija saopšteno je da juče po prvi put od korone i pre toga, nema sahrana na teritoriji opštine Inđija.

Prema poslednjem preseku, kovid 19 je u poslednja 24 sata potvrđen kod 2.449 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 14 pacijenata.

Podsetimo, Inđija je bila jedna od opština u kojoj je u jednom trenutku tokom epidemije bila proglašena vanredna situacija, kada je novembra 2020. godine u ovoj maloj opštini bilo 80 zaraženih.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.