• Srem: Kazne za vozače pod uticajem narkotika i alkohola

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici prilikom kontrole saobraćaja otkrili su četvoricu vozača koji su pod uticajem alkohola načinili prekršaj nasilnička vožnja i šestoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Kazne za vozače pod uticajem narkotika i alkohola

  Saobraćajna policija je u Inđiji  zaustavila tridesetšestogodišnjeg vozača „pežoa“ sa 2,33 promila alkohola, dok je u Rumi zaustavljen dvadesetpetogodišnjak koji je upravljao „zastavom“ sa 2,71 promil alkohola u organizmu

  U Inđiji su zatečeni tridesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ i tridesettrogodišnji vozač „fijata“, obojica pod dejstvom kanabisa i amfetamina, kao i tridesetsedmogodišnjak koji je upravljao „lančijom“ pod dejstvom kanabisa.

  Patrola u Staroj Pazovi isključila je iz saobraćaja pedesetdvogodišnjeg vozača „pasata“ sa 2,08 promila alkohola u organizmu i četrdesettrogodišnjeg vozača „golfa“ sa 2,04 promila alkohola.

  Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio „ševrolet“ pod uticajem opijata i devetnaestogodišnjeg vozača „audija“ pozitivnog na amfetamin, a u Rumi dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „reno“ pod uticajem kanabisa.

  Svim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  -Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.- saopštio je MUP.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem