• Srem: Vozili pod uticajem alkohola i pod dejstvom opojnih droga

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem alkohola i četvoricu pod dejstvom opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Vozili pod uticajem alkohola i pod dejstvom opojnih droga

  Kako se navodi u saopštenju PU Sremska Mitrovica, policija iz ovog grada je u zaustavila tridesetpetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „fijatom“ bez izdate vozačke dozvole i pod uticajem alkohola.

  Vozač i suvozač u „fijatu“ su, zbog ranije izvršenih krivičnih dela, sprovedeni na izdržavanje zatvorskih kazni u Novi Sad i Sremsku Mitrovicu.

  Takođe, na području Sremske Mitrovice, zaustavljen je pedesetčetvorogodišnji vozač „pasata“ sa 2, 62 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima tridesetogodišnji vozač „renoa“ pod uticajem kanabisa i dvadesetogodišnjak koji je vozio „seat“ pozitivan na amfetamin.

  U saopštenju se dodaje da je u Inđiji je otkriven četrdesetosmogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom amfetamina i metadona, a na području Stare Pazove dvadesetdvogodišnji vozač „pežoa“ pozitivan na kanabis.

  Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Iz MUP-a apeluju na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem