• SSP Inđija: Bojkutujemo izbore, građani da razmisle šta žele da ostave svojoj deci

  Opštinski odbor Stranke slobode i pravde neće učestvovati na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 2. jun, saopšteno je nakon sednice inđijskog odbora koji je održan 22. aprila.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SSP Inđija: Bojkutujemo izbore, građani da razmisle šta žele da ostave svojoj deci

  Kako se navodi u saopštenju, velikom većinom glasova članova je odlučeno da se naredni izbori za lokalnu skupštinu opštine Inđija bojkotuju.

  Smatramo da se promena izbornih pravila za koje smo se zalagali, nije desila ni po kom osnovu iako je javno izrečeno da se prihvataju izmene pravila koja su podneta od strane opozicione grupacije predvođene koalicijom Srbija protiv nasilja. Ne želimo da učestvujemo u farsi zvanoj izbori koji to nisu. – kaže se u saopštenju OO SSP Inđija.

  Navodi se da trenutnu vlast u Srbiji jedino interesuje da se izbori održe pod njihovim uslovima uz inženjering koji je uveliko odrađen i kojim je određeno ko i koliko dobija,

  Lako im je bilo da obećavaju bilo šta odugovlačeći sa bilo kakvim dogovorom i implementacijom istog a sve pod sloganom „Obećavamo, šta nas košta!“. – kaže se u saopštenju i dodaje:

  Članovi OO SSP Inđija ovim putem pozivaju sugrađane da razmisle šta žele da ostave svojoj deci, unucima, kakvo društvo, kakvo uređenje, i posebno kakav moral naroda koji je toliko posrnuo da se prodaju za par crvenih novčanica ili neki paket ili vaučer za kupovinu ili koji metar drva uz standardan odgovor „Pa šta?“.

  OO SSP Inđija u svom saopštenju naglašava da će pratiti kampanju i naredne lokalne izbore

  Pozivamo sugrađane da nam se obrate ukoliko budu imali bilo kakva saznanja i dokaze o izbornim mahinacijama lokalnih vlasti.– zaključuje se.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika