• SSP: Nadležni da utvrde bezbednost pružnih prelaza

  Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas nadležne da tačno utvrde trenutno bezbednosno stanje svih pružnih prelaza na pruzi Beograd – Novi Sad i da ih, ako se ustanovi da nisu bezbedni za saobraćaj, odmah zatvore, upozoravajući i da prelaz na putu Stara Pazova-Inđija još nema upotrebnu dozvolu, mada se koristi. Povodom prekida saobraćaja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SSP: Nadležni da utvrde bezbednost pružnih prelaza

  Stranka slobode i pravde (SSP) pozvala je danas nadležne da tačno utvrde trenutno bezbednosno stanje svih pružnih prelaza na pruzi Beograd – Novi Sad i da ih, ako se ustanovi da nisu bezbedni za saobraćaj, odmah zatvore, upozoravajući i da prelaz na putu Stara Pazova-Inđija još nema upotrebnu dozvolu, mada se koristi.

  Povodom prekida saobraćaja na pruzi Beograd – Novi Sad zbog rušenja ograde nadvožnjaka između Inđije i Beške, SSP u saopštenju ističe da je njihov opštinski odbor u više navrata skretao pažnju na nadvožnjak preko na putnom pravcu Stara Pazova – Golubinci, koji posle od više od dve godine nije završen i pušten u saobraćaj.

  Na samom nadvožnjaku su uočljiva oštećenja na nosećoj konstrukciji, prilazni putevi samom nadvožnjaku nisu urađeni, a i njegova širina nije dovoljna za mimilaženje bilo koja dva malo gabaritnija vozila.

  Posle ovog zastoja na pruzi Beograd-Novi Sad zbog rušenja ograde na nadvožnjaku kod Inđije i prekida saobraćanja voza „Soko“, postavlja se pitanje da li cela deonica te pruge tako loše urađena i koliko je saobraćanje njom uopšte bezbedno. – naglašava SSP.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  PROČITJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/infrastrukture-otkazani-vozovi-izmedju-beograda-i-novog-sada-zbog-oluje/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]