• SSP traži da se otkriju huligani koji su ispisali uvredljiv grafit na račun članice te stranke

  U Rumi je osvanuo grafit sa uvredom na račun potpredsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Maje Dražić, kao i člana Opštinskog odbora te stranke Darka Drljana. Grafit je ispisan pored Predškolske ustanove ‘Poletarac’ u kojoj je Maja Dražić zaposlena, što dodatno ukazuje na zlu nameru osobe koja ga je napisala i tako želela da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SSP traži da se otkriju huligani koji su ispisali uvredljiv grafit na račun članice te stranke

  U Rumi je osvanuo grafit sa uvredom na račun potpredsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Maje Dražić, kao i člana Opštinskog odbora te stranke Darka Drljana.

  Grafit je ispisan pored Predškolske ustanove ‘Poletarac’ u kojoj je Maja Dražić zaposlena, što dodatno ukazuje na zlu nameru osobe koja ga je napisala i tako želela da naruši ugled i ukalja čast potpredsednici Opštinskog odbora SSP, kao i svim članovima i simpatizerima te stranke“, navodi SSP.

  Predsedništvo SSP zahteva od policije i tužilaštva da u najkraćem roku identifikuju i procesuiraju huligane koji su ispisali ovaj grafit.

  Članovi i funkcioneri Stranke slobode i pravde širom Srbije svakodnevna su meta huligana i lokalnih kriminalaca, što je posledica nenormalnih okolnosti u kojima se odvija politički život u Srbiji. Atmosfera linča i netrpeljivosti, koju su godinama unazad kreirali režimski mediji, dovela je do toga da ekstremisti misle i razumeju da je normalno, pa i poželjno, maltretiranje svih koji drugačije misle. – navodi SSP.

   SSP zahteva od vlasti da se otkriju i objave imena onih koji su pretili u Rumi i da se adekvatnim kaznama, u skladu sa zakonom, pošalje jasna poruka da su nasilje i pretnje prema političkim protivnicima neprihvatljivi, čak i u Srbiji.

  Naslovna SSP Ruma

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika