• SSP traži smenu Vladimira Gaka I direktorice vrtića

  Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva da predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i direktor predškolske ustanove „Boško Buha“ bez odlaganja podnesu ostavke zbog šokantnog obrušavanja plafona u jaslicama u kome je povređeno šestoro dece najmlađeg uzrasta, a da nadležno Tužilaštvo u najkraćem roku utvrdi ko je krivično odgovoran. – Nema i ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SSP traži smenu Vladimira Gaka I direktorice vrtića

  Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da zahteva da predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i direktor predškolske ustanove „Boško Buha“ bez odlaganja podnesu ostavke zbog šokantnog obrušavanja plafona u jaslicama u kome je povređeno šestoro dece najmlađeg uzrasta, a da nadležno Tužilaštvo u najkraćem roku utvrdi ko je krivično odgovoran.

  Nema i ne može biti nikakvih izgovora niti opravdanja za ugrožavnje života najmlađe dece koju su roditelji na brigu poverili državnim institucijama. Ovo je bruka i sramota za državu Srbiju i lokalno rukovodstvo u Inđiji, svi odgovorni moraju biti najoštrije kažnjeni i ovakvi slučajevi nikada više ne smeju da se ponove. – navodi se u saopštenju informativne službe Stranke slobode I pravde.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija