• Stanari zgrade bez vode tokom vikenda, ventil zavrnuli radnici banke

  Stanari deset stanova zgrade Vojvode Stepe 12 u Inđiji od juče nemaju vodu, razlog obustave vodosnabdevanja je zavrnut ventil na glavnoj vertikali u zgradi koji se nalazi u prostorijama OTP Banke koja je u sklopu zgrade. Prema rečima stanara zgrade voda je nestala u petak 18. februara oko 16 sati, prvobitno su pomislili da su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stanari zgrade bez vode tokom vikenda, ventil zavrnuli radnici banke

  Stanari deset stanova zgrade Vojvode Stepe 12 u Inđiji od juče nemaju vodu, razlog obustave vodosnabdevanja je zavrnut ventil na glavnoj vertikali u zgradi koji se nalazi u prostorijama OTP Banke koja je u sklopu zgrade.

  Prema rečima stanara zgrade voda je nestala u petak 18. februara oko 16 sati, prvobitno su pomislili da su u pitanju neki radovi koji će trajati kratko te su odlučili da se strpe. Kako voda nije došla ni nakon 3 sata pozvali su upravnika zgrade da se raspitaju i da prijave problem.

  Sinoć oko 18 sati pozvali su me stanari da prijave problem oko nestanka vode u celoj zgradi. Pozvala sam šefa OTP Banke koja je u lokalu zgrade da proverim o čemu se radi, jer je ventil za tu vertikalu u prostorijama banke. Nije se javio.– kaže za IN Medija Jelena Škorić upravnica zgrade.

  Da bi rešila prolem Škorić je pozvala ekspozituru u Beogradu sa pitanjem šta se dešava i iz kog razloga je zavrnut ventil za celu vertkalu zgrade, dobila je odgovor da „je verovatno ponovo poplava u banci pa su radnici zavrnuli ventil“ i otišli.

  Pitala sam iz kog razloga mi se nisu obratili kao upravniku zgrade, odnosno meni, da taj problem rešim tako što bih angažovala radnike kao što sam činila nekoliko puta, nisam dobila odgovor. – tvrdi Škorić.

  Havarija se dogodila na samom kraju radnog vremena i radne nedelje u OTP Banke u Inđiji, neprijavljivanjem i zatvaranjem ventila stanari zgrade su osuđeni da otklanjanje kvara čekaju do ponedeljka.

  Nije mi jasno kako su mogli da zavrnu vodu celoj zgradi i odu na vikend a stanare ostave bez vode čitava tri dana. Prvo nije dozvoljeno da ventil bude na nedostupnom mestu, u ovom slučaju u banci, gde mu se ne može prići u slučaju bilo kakvog kvara ili havarije. Procedura da se uđe u banku u takvim i sličnim situacijama je komplikovana, gotovo nemoguća i neizvodljiva. – kaže za IN Medija Jelena Škorić upravnica zgrade.

  Stanari Vojvode Stepe 12 kažu da ovo nije prvi put da na ovaj način ostaju bez vode a da se rešenje za sad ne vidi, sa druge strane upravnica zgrade Jelena Škorić kaže da bi izmeštanje ventila na dostupno mesto rešilo ovakve i slične probleme. Upravnica zgrade uputila je dopis menadžmentu OTP banke kao i načelniku Odeljenja za inspekcijske poslove Branslavu Mazinjaninu kako bi se problem rešio i glavni vodovodni ventil izmestio na pristupačno mesto.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija