• Stanislava Pak: Botovi služe da nas ubede da živimo u zlatnom dobu

  Bivša funkcionerka SNS i savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak izjavila je da je 14.000 botova imalo za cilj da potvrdi virtuelnu stvarnost koja se već godinama servira putem medija. Pak je, osuđujući postojanje botovske SNS mreže, agenciji Beta kazala da u Srbiji postoje dve realnosti. – S jedne strane imamo poskupljenja energenata i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stanislava Pak: Botovi služe da nas ubede da živimo u zlatnom dobu

  Bivša funkcionerka SNS i savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak izjavila je da je 14.000 botova imalo za cilj da potvrdi virtuelnu stvarnost koja se već godinama servira putem medija.

  Pak je, osuđujući postojanje botovske SNS mreže, agenciji Beta kazala da u Srbiji postoje dve realnosti.

  S jedne strane imamo poskupljenja energenata i osnovnih životnih namirnica, obezbeđivanje sredstava za lečenje dece preko SMS poruka i dovođenje Srbije do ivice siromaštva, a s druge strane zlatno doba, virtuelne stadione, višestruko plaćene puteve i milione kvadrata koje više nema ko da kupi u tom drugom imaginarnom svetu. Ta virtuelna stvarnost servira se preko medija, a kroz botovanje se potvrđuje. – kazala je ona.

  Naglasila je da svi oni koji pokušaju da razobliče „bezočnu pljačku“ u obliku zlatnog doba, predmet su napada botova.

  Botovi se finansiraju iz budžeta i plaćaju ih podjednako oni koji su napadani, kao i oni koji su obmanuti. Više ne možemo da govorimo o pogrešnoj politici, ili o nekompetentnosti vlasti. Svi građani Srbije, kao i međunarodna zajednica, a posebno njen zapadni deo su deo obmane i mešetarenja jedne grupacije predvođene Aleksandrom Vučićem, čiji je cilj da što duže ostane na vlasti po cenu uništenja svih nas. To ne smemo dozvoliti. – ocenila je Pak.

   Prema njenim rečima, građani Srbije imaju stvarnu moć da promene ovu, kako je rekla, nenarodnu, korumpiranu i zlosrećnu vlast.

  Njihovo vreme na vlasti je na izmaku i za sve što su uradili će uskoro odgovarati. Posebno za zloupotrebu ljudi i državnih resursa u funkciji promocije nasilja, vređanja i širenja mržnje. – zaključila je Pak.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/u-indiji-nece-da-botuju-za-sns-pokazala-navodna-evidencija-svih-botova-ove-stranke/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija