• Statusom na Fejsbuku Gak pozvao građane da prijave štetu nastalu prilikom nevremena

  Povodom vremenske nepogode koja je pogodila opštinu Inđija nakon par sati tišine oglasio se predsednik opštine Vladimir Gak na društvenim mrežama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Statusom na Fejsbuku Gak pozvao građane da prijave štetu nastalu prilikom nevremena
  Foto: IN Medija

  U saopštenju koje je postavljeno isključivo na društvenim mrežama Opštine Inđija navodi se da nadležni sa žaljenjem konstatuju da je „još jedna nepogoda zadesila Inđiju“ i da oni ne mogu uticati na vremenslke prilike.

  -Pronaći ćemo načine da pomognemo svima koji su pretrpeli štetu na objektima i poljoprivrednim usevima. – kaže se u Fejsbuk statusu

  Građani mogu da prijave štetu na poljoprivrednim usevima na brojeve telefona 022 556 060 i 069 185 54 56, a za objekte na broj telefona 022 565 139.

  Prilikom poziva potrebno je ostaviti  kontakt podatke a opštinska Komisija za utvrđivanje nastalih šteta će izaći na teren i napraviti zapisnik.

  -Inicijativu za pomoć sugrađanima čija je imovina pretrpela štetu pokrenuo je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.- kaže se u Fejsbuk statusu Opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]