• Stepanović: Bila mi je čast raditi u skupštinama gde nije izrečena ni jedna opomena

  Dragana Stepanović koja je obavljala funkciju sekretara Skupštine opštine Inđija od 2008. do 2022. godine zahvalila se odbornicima na dosadašnjoj saradnji u kojoj je, kaže, uvek prepoznavala dovoljnu količinu poštovanja. Prilikom obraćanja odbornicima, Dragana Stepanović je istakla da su prethodna četiri saziva lokalnog parlamenta pokazala uvažavanje političke različitosti te da joj je zbog toga čast […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stepanović: Bila mi je čast raditi u skupštinama gde nije izrečena ni jedna opomena

  Dragana Stepanović koja je obavljala funkciju sekretara Skupštine opštine Inđija od 2008. do 2022. godine zahvalila se odbornicima na dosadašnjoj saradnji u kojoj je, kaže, uvek prepoznavala dovoljnu količinu poštovanja.

  Prilikom obraćanja odbornicima, Dragana Stepanović je istakla da su prethodna četiri saziva lokalnog parlamenta pokazala uvažavanje političke različitosti te da joj je zbog toga čast što je 14 godina obavljala funkciju sekretara.

  Bila mi je čast raditi u skupštinama, a ovo je četvrti saziv, gde nije izrečena ni jedna opomena a opomena je najblaža disciplinska mera. To svedoči o jednoj visoko podignutoj lestvici u nekakvom rastu i razvoju ovog organa. Zapravo, svedoči o takvoj vrsti komplikacije koja podrazumeva i uvažava političke različitosti a isto tako i poštovanje i uzajamno razumevanje. – rekla je prilikom obraćanja odbornicima sad već bivši sekretar Skupštine opštine.

  Podsetimo, Dragana Stepanović je stekla uslov za odlazak u penziju te na lični zahtev je razrešena  funkcije sekretara SO Inđija.  

  Na njeno mesto, odbornici su imenovali Mariju Božović Popović, dosadašnju pravnicu JP Inđijaput.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-sekretar-skupstine-opstine-indjija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija