Stepanović: Bila mi je čast raditi u skupštinama gde nije izrečena ni jedna opomena

Dragana Stepanović koja je obavljala funkciju sekretara Skupštine opštine Inđija od 2008. do 2022. godine zahvalila se odbornicima na dosadašnjoj saradnji u kojoj je, kaže, uvek prepoznavala dovoljnu količinu poštovanja. Prilikom obraćanja odbornicima, Dragana Stepanović je istakla da su prethodna četiri saziva lokalnog parlamenta pokazala uvažavanje političke različitosti te da joj je zbog toga čast […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Stepanović: Bila mi je čast raditi u skupštinama gde nije izrečena ni jedna opomena

Dragana Stepanović koja je obavljala funkciju sekretara Skupštine opštine Inđija od 2008. do 2022. godine zahvalila se odbornicima na dosadašnjoj saradnji u kojoj je, kaže, uvek prepoznavala dovoljnu količinu poštovanja.

Prilikom obraćanja odbornicima, Dragana Stepanović je istakla da su prethodna četiri saziva lokalnog parlamenta pokazala uvažavanje političke različitosti te da joj je zbog toga čast što je 14 godina obavljala funkciju sekretara.

Bila mi je čast raditi u skupštinama, a ovo je četvrti saziv, gde nije izrečena ni jedna opomena a opomena je najblaža disciplinska mera. To svedoči o jednoj visoko podignutoj lestvici u nekakvom rastu i razvoju ovog organa. Zapravo, svedoči o takvoj vrsti komplikacije koja podrazumeva i uvažava političke različitosti a isto tako i poštovanje i uzajamno razumevanje. – rekla je prilikom obraćanja odbornicima sad već bivši sekretar Skupštine opštine.

Podsetimo, Dragana Stepanović je stekla uslov za odlazak u penziju te na lični zahtev je razrešena  funkcije sekretara SO Inđija.  

Na njeno mesto, odbornici su imenovali Mariju Božović Popović, dosadašnju pravnicu JP Inđijaput.

M.B. (IN Medija)

Pročitajte još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novi-sekretar-skupstine-opstine-indjija/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.