• Štićenici Dečijeg sela u višednevnoj poseti Inđiji

  Deca štićenici ustanove Dečije selo “Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice otpočela su svoj višednevni boravak u opštini Inđija. Njihova poseta organizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Inđija, Opštinom Inđija i kompanijom Grundfos, koja snosi troškove boravka dece i njihovih vaspitača. Kako je saopšteno iz Turističke organizacije opštine Inđija, gosti su obišli sportsko-rekreativnu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Štićenici Dečijeg sela u višednevnoj poseti Inđiji

  Deca štićenici ustanove Dečije selo “Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice otpočela su svoj višednevni boravak u opštini Inđija.

  Njihova poseta organizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Inđija, Opštinom Inđija i kompanijom Grundfos, koja snosi troškove boravka dece i njihovih vaspitača.

  Kako je saopšteno iz Turističke organizacije opštine Inđija, gosti su obišli sportsko-rekreativnu zonu Inđije, spomenik Milunki Savić, zatim prošetali pešačkom zonom grada i posetili galeriju Adligat.

  Tokom boravka , navodi TO opštine Inđija, za decu je pripremljen bogat program – boraviće u Keltskom selu, učestvovati u organizovanim sportskim aktivnostima, uživati na gradskom bazenu, posetiti Bešku, Maradik i nekoliko fruškogorskih manastira.

  Naslovna: Turistička organizacije opštine Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI