• Stigla muzika inspirisana serijom „Squid Game“

  Nakon singla „Squid Game (Let’s Play)“, popularna južnokorejska serija „Squid Game“ dobija i kompletan EP pod istoimenim nazivom, piše N1. Kako se navodi, na izdanju se nalaze četiri numere, koje su producirala poznata imene elektronske muzike, kao što su Alok, Cheat Codes, TOKiMONSTA, kao i korejska ‘a cappella’ grupa May Tree. – Kao i mnogi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stigla muzika inspirisana serijom „Squid Game“

  Nakon singla „Squid Game (Let’s Play)“, popularna južnokorejska serija „Squid Game“ dobija i kompletan EP pod istoimenim nazivom, piše N1.

  Kako se navodi, na izdanju se nalaze četiri numere, koje su producirala poznata imene elektronske muzike, kao što su Alok, Cheat Codes, TOKiMONSTA, kao i korejska ‘a cappella’ grupa May Tree.

  – Kao i mnogi drugi, odgledao sam seriju i veoma mi se dopala. Kao Amerikancu korejskog porekla, gledanje ovakve vrste reprezentacije zajednice uparene sa prihvatanjem prelaženja granica je veoma važno za azijske manjine koje žive u zapadnim društvima. S obzirom na to, dobio sam inspiraciju da napišem nešto jedinstveno i vezano za moje korene. Napravio sam pesmu u kojoj možete čuti moj glas kako interpretira tekst na korejskom jeziku – kaže TOKiMONSTA o svojoj numeri „The Flower Blooms“.

  Iako je serija izašla u septembru prošle godine, „Squid Game“ groznica i dalje traje, a sa preko 142 miliona strimova globalno, jedna je od najgledanijih na platformi Netflix.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura