• Studijski boravak učenika OŠ „Braća Grulović“ u Holandiji

  Osnovna škola „Braća Grulović“ u Beški sa partnerskim  školama iz Turske, Nemačke, Holandije, Estonije i Litvanije, realizuje evropski projekat osmišljen sa ciljem upoznavanja različitosti kultura, razumevanja i poštovanja ljudskih prava i demokratije i podsticanja tolerancije. Kako navodi lokalna samouprava, četvrta mobilnost u okviru programa Erasmus+ i programa „Come together“ održana je u novembru u holandskom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Studijski boravak učenika OŠ „Braća Grulović“ u Holandiji

  Osnovna škola „Braća Grulović“ u Beški sa partnerskim  školama iz Turske, Nemačke, Holandije, Estonije i Litvanije, realizuje evropski projekat osmišljen sa ciljem upoznavanja različitosti kultura, razumevanja i poštovanja ljudskih prava i demokratije i podsticanja tolerancije.

  Kako navodi lokalna samouprava, četvrta mobilnost u okviru programa Erasmus+ i programa „Come together“ održana je u novembru u holandskom gradu Breukelenu. Erazmus tim OŠ „Braća Grulović“ iz Beške su činili četiri učenika osmog razreda  i dva nastavnika. 

  U martu 2023. godine, OŠ „Braća Grulović“ će biti domaćin i ugostiti 22 učenika i 13 nastavnika iz partnerskih škola, navodi lokalna samouprava.

  Naslovna:Opština Inđija

  IN Medija 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]